Ring til em-design 24 60 60 42

Cases

Eksempler på opgaver em-design har løst

Case 1:

Samarbejde med mellemstor virksomhed inden for medicinindustrien.
em-design har i ca. 2 år haft et meget tæt samarbejde med denne virksomhed, som udvikler maskiner til kontrol af medicin blandt andet ampuller. I denne virksomhed har em-design været med i konstruktion af mindre delsamlinger, samt udarbejdelse af detailtegninger og styklister. Disse styklister blev efterfølgende lagt ind i C5. Desuden var em-design med til at udarbejde samlingstegninger og montagetegninger til produktionen. Ved afslutningen af projektet har em-design desuden været med til at udarbejde reservedelstegninger og reservedelslister, som blev udarbejdet i Excel.

Case 2:

Em-design har sammen med en mindre virksomhed været med i processen fra ide til produktion på en ny brændeovn. I denne proces har vi holdt en del møder, hvor vi aftalte, hvorledes denne ovn skal se ud. Når vi havde fået en ny ide, gik em-design hjem og udformede disse ideer. Derefter sendte em-design de nye forslag til kunden i 3D-pdf filer. Vi er nu kommet så langt, at vi har besluttet at lave en prototype af denne ovn. Så der er udarbejdet detailtegninger og samlingstegninger.

Disse er konverteret til pdf og DWG og hvor det kan være en hjælp DXF.

Case 3:

em-design Arbejder sammen med en kunde hvor alle tegninger er blevet flyttet fra et gammelt tegneprogram til Solid Works.
Desuden har em-design været med i ny/ videre udviklingen af en “Breaker” og derfter været med til at udarbejde produktionsgrundlaget  samt materiale til dokumentation, Kunden bruger disse tegninger ved hjælp af en viewer og PDf-filer.

Copyright © 2022 em-design