Ring til em-design 24 60 60 42

em-design

em-design – en mindre virksomhed med speciale i konstruktion og udarbejdelse af produktionsgrundlag i mangeartede virksomheder indenfor metal- og maskinindustrien.

em-design har eksisteret siden sommeren 2007

Daglig leder og indehaver af virksomheden er Else Marie Nielsen.

  • Jeg er uddannet teknisk assistent og har nu over 20 års erfaring i konstruktion og udarbejdelse af produktionsgrundlag.
  • Arbejdet med Solid Works siden 2004.
  • Arbejdet primær inden for metal/maskinindustrien.

em-design er altid klar på et uforpligtende møde om et evt. fremtidig samarbejde.
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

 

Kunderne siger

MEINERTZ A/S er nicheproducent af høj kvalitative produktløsninger til rumopvarmning. MEINERTZ A/S leverer til byggerier over hele verden. MEINERTZ A/S vægter på alle niveauer kvalitet, fleksibilitet og høj faglig kompetence højt. På alle niveauer gælder både internt, men også eksternt, ud til og fra kunder, leverandører og underleverandører.

MEINERTZ A/S har gennem samarbejdet med em-design fået en samarbejdspartner, der til fulde opfylder alle vore krav og ønsker til en fleksibel, faglig kompetent og kvalitetsbevist samarbejdspartner.em-design evner hurtigt at sætte sig ind vore og vore kunders/leverandørers/underleverandørs problemstillinger, således vi effektivt, konstruktivt og kompetent får udført tegningsarbejde af høj kvalitet.

Philip Meinertz
Managing Director

 Se andre kundeopgaver

Copyright © 2022 em-design