Ring til em-design 24 60 60 42

Referencer

LT-elevator

Samarbejdet med denne kunde går ud på at udarbejde et tårn til en elevator, udarbejdet med Solid Works Weldment. Således at tårnet består af x-antal rør og profiler, der svejses sammen og overfladebehandles. Disse opgaver har ofte meget korte tidsfrister, men der er også ofte en del ændringer.

Samarbejdet med LT-elevator går ud på, at vi i samarbejde udformer selve ståltårnet til elevatorerne i skitseform, hvorefter jeg udarbejder konstruktionstegninger i Solid Works Weldment. Når konstruktionstegningerne er på plads og godkendt, udarbejdes 3D tegninger, styklister m.m. af de forskellige typer og længder af rør, der skal bruges til tårnet. Arbejdet er ofte præget af en del ændringer og der er et stort samspil mellem elevatorproducenten, ingeniøren,smeden, bygherrren og em-design for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

 

Meinertz

 

Denne kunde arbejder med radiatorer og konvektore. 

em-design’s opgaver består i at udarbejde kunde specifikke salgstegninger samt produktions tegninger på dele til deres produktion. Samt optimering af dele og produktions dokumentation. Disse tegninger kan være udarbejdet i Solid Works Basis og i Sheet Metal.

Se Meinertz Kommentarer

 

Copyright © 2022 em-design